fbpx

Останній день подачі документів на магістерські програми!

Останній день подачі документів на магістерські програми!

July 1, 2016

1 липня останній день прийому документів для вступу на магістерські програми Київської школи економіки. Ви можете подати документи онлайн на сайті http://apply.kse.org.ua/ або в нашому офісі за адресою вул. Дмитрівська 92-94, кім. 404.

Якщо у вас є питання щодо вступу або навчання, будь ласка, звертайтесь до Артема Панченка, директора з академічних питань, телефоном (044) 492-80-12 (внутр. 112) або на пошту [email protected].

Цього року завдяки підтримці донорів, які поділяють цінності Школи, ми можемо запропонувати студентам кращі фінансові умови навчання:

  • На програмі з економічного аналізу KSE надає 20 безкоштовних місць і 10 місць з оплатою половини вартості навчання
  • На програмі з економіки бізнесу і фінансів ми знизили вартість навчання з 4 000 євро до 3 000 євро. Крім того, студенти, які матимуть високу успішність отримають знижку на навчання до 30%.

Цього року ми відкриваємо нову програму спільно з Київським національним університетом ім. Т. Шевченка – «Математична економіка та економетрика». Запрошуємо студентів з математичною освітою, які хочуть продовжувати вивчати поглиблений курс математики, а також навчитися застосовувати її в економіці та бізнесі та отримати навички, необхідні для успішної кар’єри в бізнесі та громадському секторі чи продовжити навчання в США чи Європі на PhD програмах з економіки чи фінансів.

Дізнайтесь більше про магістерські програми Школи: