fbpx

Міжнародна конференція НБУ «Трансформація діяльності центральних банків» за підтримки KSE

Міжнародна конференція НБУ «Трансформація діяльності центральних банків» за підтримки KSE

May 10, 2016

Упродовж останніх років діяльність центральних банків зазнала докорінних змін. Криза викликала жваве та широке обговорення ролі та інструментів центральних банків. 19-20 травня Національний банк України проведе міжнародну конференцію «Трансформація діяльності центральних банків», яка збере разом визнаних у світі фахівців, відповідальних за розробку грошово-кредитної політики та практиків, а також відомих науковців.

Під час конференції буде розглянуто такі ключові питання, як макроекономічна важливість фінансової стабільності, нестандартні види грошово-кредитної політики, взаємодія грошово-кредитної та фіскальної політики. З переходом від централізовано-планованої до ринкової економіки, центральні банки країн Центральної та Східної Європи також зазнали глибоких перетворень.

Для України – це хороша нагода долучитись до наукової спільноти світу та посилити ефективний діалог на міжнародному рівні.

Спікерами конференції виступлять представники центральних банків, міжнародних фінансових організацій, провідні науковці та експерти. Програма заходу та інформація про спікерів доступна за посиланням – http://conference.bank.gov.ua/Conf/.

Конференція проводиться спільно з Національним банком Польщі за сприяння уряду Канади та Київської школи економіки.