fbpx

Чим займаються сучасні економісти та які навички їм необхідні

Чим займаються сучасні економісти та які навички їм необхідні

April 25, 2016

20 квітня на Дні відкритих дверей Київської школи економіки зібралися студенти багатьох університетів, які прагнуть здобути якісну економічну освіту, щоб дізнатися про магістерські програми KSE: з економічного аналізу та економіки бізнесу і фінансів, та про можливості які дає Школа. Зокрема, на наступний навчальний рік на магістерській програмі з економічного аналізу KSE пропонує 20 повних стипендій та 10 часткових. Це означає, що 20 найталановитіших студентів навчатимуться безкоштовно завдяки підтримки донорів Школи, і 10 студентів будуть сплачувати половину вартості навчання (1500 євро/рік).

Під час Дня відкритих дверей Том Купе, професор KSE, прочитав лекцію, про те, чому в бізнесі важливо приймати рішення, спираючись на дані та аналіз, та як стати менеджером, який вміє приймати такі рішення (evidence based manager).

Олена Бєсєдіна, професор KSE, розповіла, як сучасна економіка поєднує математичну точність та економічну інтуїцію і чому це дозволяє краще зрозуміти, як конкурують фірми, як поводяться люди і як уряди можуть допомогти економікам процвітати.

Олеся Верченко, академічний директор KSE, розповіла про магістерські програми Школи, умови вступу та можливості отримати стипендію на навчання.

Під час Дня відкритих дверей також було оголошено переможців Олімпіади KSE Brainchamp.

Дякуємо гостям за цікаве спілкування і дружню атмосферу! Ми щиро вдячні компанії HONEYPRO за миттєві фото і DJ Evgeni Novskih за чудовий настрій.

Шукайте себе на фото з події в альбомах на Facebook та Вконтакте, відмічайте себе і друзів.

Всіх присутніх на Дні відкритих дверей запрошуємо переглянути це відео, ви, напевно, знайдете там себе. Якщо ви не змогли прийти, то перегляньте, щоб відчути атмосферу події:

Чекаємо вас на наступних заходах Київської школи економіки!