fbpx

Вітаємо переможців KSE BrainChamp!

Вітаємо переможців KSE BrainChamp!

April 21, 2016

20 квітня у Київській школі економіки пройшов фінал студентської Олімпіади KSE BrainChamp з фінансової економіки. У ньому взяли участь 39 студентів, які показали найкращий результат у першому онлайн турі. Переможцем став Олександр Стельмах, студент механіко-математичного факультету Національного університету імені Тараса Шевченка, який набрав 16 балів із 20 можливих. Друге місце в Олега Коропа, студента Києво-Могилянської академії, який набрав 15 балів. Третє місце посів Микита Денисенков з економічного факультету Національного університету імені Тараса Шевченка (14 балів).

Вітаємо переможців!

Вони отримали призи від компанії «Київстар» та знижку на навчання у Київській школі економіки.

Олександр Стельмах, переможець KSE BrainChamp, поділився своїми враженнями: «Я перший раз брав участь в Олімпіаді Київської школи економіки, до цього я брав участь в інших заходах KSE. Я вирішив спробувати, бо це серйозна Олімпіада, яка вимагає поєднання економічних та математичних знань. Мені було цікаво спробувати свої сили».

“Ми уже багато років проводимо олімпіади для студентів. Нам дуже приємно, що кожного разу вони викликають велике зацікавлення. Цього року майже 500 студентів з 60 університетів з різних регіонів України зареєструвалися для участі в олімпіаді. Це означає, що у нас росте покоління вмотивованих, наполегливих, зацікавлених молодих людей, які прагнуть знань. Ми завжди раді працювати з такими студентами”, – говорить Олеся Верченко, академічний директор Київської школи економіки.

У рамках соціальної ініціативи «Make your Mark» (Зроби свій внесок) Київстар виступив генеральним партнером Олімпіади. «Make your Mark» – це програма, яка демонструє синергію співпраці бізнесу та освітян України. Ми надаємо підтримку важливим заходам у сфері точних наук та прагнемо продемонструвати учням, що їх гарні результати в навчанні є насправді цінними для суспільства. Адже сьогоднішні студенти економічних та фінансових факультетів – це ті фахівці, які вже найближчим часом прийматимуть участь у розвитку економіки країни», – розповідає Анастасія Ковтун, спеціаліст з корпоративної соціальної відповідальності Київстар.

Всі фото на наших сторінках Facebook та Вконтакті.

Це було справжнє змагання! Ви – круті! Чекаємо на вас в Київській школі економіки!