fbpx

Інтерв'ю з Сергієм Гвоздьовим, Академічним директором KSE MBA

Інтерв’ю з Сергієм Гвоздьовим, Академічним директором KSE MBA

September 14, 2015

KSE запустила нову рубрику – інтерв’ю з викладачами. Герой першої розмови – Сергій Гвоздьов, Академічний директор програми KSE MBA, професор з бізнесу, – розповів нам про ситуацію на ринку бізнес-освіти в Україні зараз та поділився інсайтами про MBA програму школи.

 В Україні ринок бізнес-освіти почав активно формуватися відносно недавно, на початку 90-х. Як Ви оцінюєте рівень бізнес-освіти зараз?

«Бізнес-освіта повинна сприяти довготривалому розвитку підприємств. На жаль, в наших економічних та політичних умовах, мало власників думають про довготермінові плани. Для них типово — це плани на рік і тоді для цього достатньо самостійно передавати свої власні знання, компетенції людям, які їх оточують. В більшості випадків це задовольняє власників компаній. Безумовно, є інша категорія людей, які створюють умови для своїх менеджерів, щоб вони розвивалися. Навчання виступає як дуже потужний мотиватор, альтернативний збільшенню зарплати. Чи змінюється від такого стану ринку система освіти — думаю, що ні, тому що занижені вимоги від бізнесу.»

Повне інтерв’ю ви можете прочитати на нашому блозі  http://bit.ly/1UOVnYy

Прагнете приєднатись до нового покоління українських менеджерів, що готові перемагати на глобальному ринку? Вступайте на KSE MBA

Детальніше про KSE MBA на сайті – mba.kse.org.ua