fbpx

У KSE стартувала програма навчання для керівників державних підприємств

У KSE стартувала програма навчання для керівників державних підприємств

September 9, 2015

Змінити на краще роботу держпідприємств неможливо без кваліфікованого топ-менеджменту та прозорого відбору найефективніших управлінців. Саме тому у вівторок, 8 вересня, за ініціативи команди Міністерства економічного розвитку та торгівлі України на базі Київської Школи Економіки стартувала програма навчання для керівників державних підприємств.

Подію відкрив із вступним словом Адомас Аудіцкас, старший радник Міністра економічного розвитку і торгівлі України. “До викладання залучатимемо викладачів як Київської школи економіки, так і закордонних вишів, таких як: London Business School, Stockholm School of Economics, Baltic Institute of Corporate Governance та інших”, – зазначив він.

Його підтримали своїми надихаючими виступами Юрій Логуш, президент Киъвської Школи Економіки, Андреас фон Бекерат, надзвичайний і повноважний посол Королівства Швеції в Києві, та Олег Прохоренко, CEO УкрГазВидобування.

 

Олексій Кредісов, керуючий партнер компанії EY в Україні розповів, що потрібно, щоб успішно управляти компанією в Україні. Владислав Рашкован, заступник Голови Національного Банку України виступив з презентацією «Фінансова трансформація в компаніях».

Які нові компетенції та знання отримають управлінці по завершенню 4-місячного навчання?

14 модулів охоплюють такі тематичні напрямки, як належне корпоративне управління та побудова прозорого бізнесу, стратегічне планування, фінансове планування, управління людськими ресурсами, лідерство, управління змінами, маркетингові стратегії, інформаційні технології в сучасному бізнесі, комунікації.

Фінансову підтримку для проведення програми надав Western NIS Enterprise Fund. Перша хвиля охопить керівників 35 із 100 найбільших держкомпаній, в тому числі НАК «Нафтогаз», «ДПЗКУ», «Укрінтеренерго», ПАТ «Турбоатом», ПАТ «Укргазвидобування» та ін.