fbpx

MBA - це можливість під кожним твердженням та подією навчитись бачити підводну частину айсбергу

MBA – це можливість під кожним твердженням та подією навчитись бачити підводну частину айсбергу

September 4, 2015

Київська Школа Економіки в четвер, 3 версеня, відкрила двері для нового покоління українських менеджерів та успішно провела подію KSE MBA Open House#2. 

Зацікавлену аудиторію очікували виступи Юрія Логуша, Президента KSE, Юлії Тичківської, Віце-президента KSE, Сергія Гвоздьова, Академічного директора KSE MBA, цікава бізнес-гра від Михайла Колісника, професора та викладача на MBA програмі, й розіграш курсу Стратегії та Лідерства.

“KSE MBA програма – це все про нові можливості, нетворкінг та цікаве навчання“, – зауважила Юлія Тичківська протягом розповіді про деталі та особливості нашої програми.

“Наша школа виводить вас на нові кордони знань та працює над їх розширенням. Більш того, ми вчимо, як досягнути цих кордонів у своїй діяльності” – поділився з аудиторією Сергій Гвоздьов. “Класна бізнес-школа повинна вас стимулювати до того, щоб у майбутньому дослідники вивчали саме вашу компанію а також, як ви досягли успіху, зробивши щось нове“, – додав він.

“MBA – це можливість під кожним твердженням та подією навчитись бачити підводну частину айсбергу”, – зауважив Михайло Колісник.

Прийднуйтесь до тих, хто готовий вигравати на глобальному ринку. Дізнайтесь більше про KSE MBA програмуmba.kse.org.ua

 

Більше фото дивіться тут