fbpx

Учасниками Ініціативи "21 листопада" опубліквано звернення щодо необхідності судової реформи

Учасниками Ініціативи “21 листопада” опубліквано звернення щодо необхідності судової реформи

August 6, 2015

22 липня учасниками Ініціативи “21 листопада” було опрелюднено звернення щодо необхідності судової реформи.

Вони закликають: “Ми звертаємося до всіх українців із проханням поставити питання оновлення судової системи у центр уваги всіх громадських рухів та політичних партій. Країні вкрай необхідна справжня, а не уявна судова реформа, яка забезпечить доступне, прозоре та справедливе правосуддя, справжні гарантії незалежності суддів, удосконалить стан виконання судових рішень, створить умови для поліпшення умов професійної діяльності суддів.”

Повну версію звернення читайте на сайті Ініціативи “21 листопада”:


21 листопада 2014 року, у річницю початку подій на Майдані, було започатковано однойменну Ініціативу “21 листопада”. До складу громадського об”єднання увійшли майже чотири десятки найвизначніших представників української науки, мистецтва, підприємців, релігійних та громадських діячів, представників різних національностей і конфесій, які фактично репрезентують народ України у всьому його різноманітті.

Ініціатива “21 листопада” є втіленням нової тенденції колективного лідерства, утвердженої Майданом. Всі члени Ініціативи рівні, рішення приймаються консенсусом.

Учасники Ініціативи “21 листопада” живуть за задекларованими цінностями, в рамках діяльності Ініціативи не займаються політикою та не ведуть бізнес.

Одним з важливих принципів об”єднання є заборона участі в ньому чинних політиків та держслужбовців.