fbpx

Відбулась презентація проекту «Статті Гарвард Бізнес Рев’ю – українською».

Відбулась презентація проекту «Статті Гарвард Бізнес Рев’ю – українською».

January 30, 2015

29 січня у KSE відбулась спеціальна подія – презентація проекту «Статті Гарвард Бізнес Рев’ю – українською».

Київська Школа Економіки, консалтингова компанія «EBS» та часопис КРИТИКА запустили проект україномовних публікацій статей із Harvard Business Review, який від 1922 року видає Гарвардська бізнес-школа. Під час події ми поділитись надихаючими і практичними ідеями та представили стратегію розвитку проекту, як елемента стратегії розвитку людського капіталу.

Сучасними ідеями та інсайтами з гостями поділились наші спеціальні спікери:

Павло Шеремета, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України, голова Дорадчої ради  KSE, представив чотири кроки, необхідні для практичної реалізації лідерства блакитного океану.

“Лідерство можна розглядати як послугу, яку люди в організації або «купують» або «не купують. Важливо знаходити і усувати точки болю у клієнтів.»

Оксана Семенюк, HR-директор «Монделіс Україна», поділилась ідеями про те, чому так мало HR-директорів стають генеральними директорами.

“HR є change drive компанії і особливим є те, що західні компанії зобов’язують майбутніх СЕО попрацювати декілька років HR-менедмерами.»

Максим Обрізан, Викладач, Старший науковий співробітник KSE, розповів про прибутки внизу піраміди доходів.

«Людей внизу піраміди доходів, які живуть на менше ніж 4 $ в день, досить багато, тому компанії не можуть їх ігнорувати.»

Статті, які були презентовані під час події, будуть доступні вже за кілька днів. Тому поспішайте ПІДПИСАТИСЬ та отримати розсилку першими!