fbpx

Cтудент KSE серед переможців першого раунду конкурсу MindSketch!

Cтудент KSE серед переможців першого раунду конкурсу MindSketch!

December 16, 2014

1 листопада аналітичний портал VoxUkraine за підтримки «Райффайзен банк Аваль» і Київської Школи Економіки та медіа-партнерства з ЛІГАБізнесІнформ запровадили проект MindSketch. MindSketch – це щомісячний конкурс на найкращі есе, який запроваджено з метою розкриття найбільш актуальних суспільно-економічних проблем України.

Кожен раунд розпочинається 1 числа нового місяця і в листопаді вже визначено 4 фіналісти.

Перше місце отримала стаття “Генеалогія української влади: між Марсом та Левіафаном” Колесника Андрія!

Статтю буде опубліковано в блозі та в одному з українських медіа, а автор отримує грошовий приз від «Райффайзен банк Аваль», еквівалентний 500$.

Друге місце, публікацію в блозі та приз від члена редколегії, Тимофія Милованова, в розмірі 100$ отримує стаття “Вісім проблем регіональних громадських організацій” Романа Повзика!

Третє місце, публікацію в блозі та приз від члена редколегії, Юрія Городніченко, в розмірі 100$ отримує стаття “Tackling corruption through culture” Вікторії Репи! Вікторія – студентка першого курсу Магістерської програми з економіки бізнесу і фінансів Kyiv School of Economics.

Четверте місце та “Особливу Відзнаку” редколегії VoxUkraine отримує стаття “Домовласники чи безхатченки” Всеволода Ніколаєва!

Детальніше про конкурс: