fbpx

«Ви – режисери змін» - Павло Шеремета на KEBEF2014

«Ви – режисери змін» – Павло Шеремета на KEBEF2014

November 27, 2014

27 листопада розпочався Kyiv Employer Branding & Engagement Forum 2014.

Цього року він присвячений обговоренню змін, що відбуваються в Україні, та як ці зміни вплинуть на ефективність талантів і їх залученість у досягненні результатів для бізнесу.

Серед спікерів першого дня виступили Дмитро Шимків, заступник голови Адміністрації Президента України з питань проведення адміністративних, соціальних та економічних реформ, Владислав Рашкован, директор Департаменту стратегії та реформування банківської системи,Національний банк України, Оксана Семенюк, директор відділу людських ресурсів в Україні та нових ринках Східної Європи та Центральної Азії, HR бізнес-лід структури збуту, ЕЕМЕА, Mondelēz International/Kraft Foods та  Павло Шеремета, голова Дорадчої ради Київської Школи Економіки.

«В Україні брак професіоналів. Маємо співвідношення один до одного – працюючий до пенсіонера, ще менше професіоналів зі знанням іноземної мови чи міжнародною експертизою, і зовсім мало поміж них тих, хто має бажання і хист займатись бізнесом. Ви – режисери змін, тому що управляєте людьми. Нам необхідно вирощувати справжніх професіоналів і для бізнесу, і для державного апарату з новими цінностями», – Павло Шеремета під час KEBEF2014