fbpx

Відбувся 7 модуль програми "Lead for Growth" для UkrSibbank BNP Paribas

Відбувся 7 модуль програми “Lead for Growth” для UkrSibbank BNP Paribas

November 10, 2014

4-6 листопада у Kyiv School of Economics відбувся 7 модуль програми “Lead for Growth”, розробленої спеціально для провідних спеціалістів UkrSibbank BNP Paribas. Протягом попередніх частин програми та у період між ними учасники працювали над розробкою та втіленням реальних проектів, саме тому тематикою сьомого модулю став інформаційний та комунікаційний супровід стратегічного ходу.

Учасники модулю мали можливість дізнатись більше про ІТ, затрати та інвестиції даної сфери, рішення, методи оптимізації та тренди під керівництвом Сергія Потапова. Теорія була підкріплена кейсами з робочих груп та проектів Ukrsibbank BNP Paribas, а також реальними прикладами, якими поділились провідні IT-спеціалістів банку.

Діана Чернявська ознайомила слухачів з мотивацією, заглибившись в елементи розуміння себе та своїх сильних сторін в комунікації у проектній команді. Про загрози та можливості в трансформаційному періоді в Україні учасникам розповів Павло Шеремета, а також під час живої дискусії учасники мали нагоду отримати відповіді на хвилюючи запитання.

Нові знання, інструменти, обмін думками, живі дискусії, активне залучення та бажання стати кращими менеджерами дозволили зробити цю програму цікавою та корисною.

Дякуємо учасникам програми та нашому надійному партнеру UkrSibbank BNP Paribas.