fbpx

Майстер-клас для молодих лідерів "Золоті правила ділового етикету"

Майстер-клас для молодих лідерів “Золоті правила ділового етикету”

October 10, 2014

9 жовтня, за підтримки Kyiv School of Economics, відбувся майстер-клас «Золоті правила ділового етикету», який провела експерт з етикету і протоколу Аліна Бугар.

Опановували нові тонкощі етикету молоді лідери, зокрема, представники Покоління 2020.ua та Асоціації випускників Програми стажування молоді у Верховній Раді України. Серед учасників – Володимир Варгола, Менеджер з розвитку бізнесу KSE.

Учасники дізналися більше про правила ділового етикету, його національні особливості, правила ведення переговорів, про етикет за столом та важливі нюанси сервірування столу. Окрім зазначених питань гості майстер-класу обговорили питання актуальності і ролі етикету в сучасному світі, їх вплив на взаємини людей. Аліна Бугар також зазначила про вплив дипломатичного протоколу на зовнішньополітичні відносини країни, імідж держави та її представників.

Ввічливі манери та поведінку, бажання удосконалювати себе і свої знання дзеркально відображають внутрішній світ людини. І саме прагнучі до досконалості леді і джентльмени відвідали даний майстер-клас.