fbpx

Оксана Сироїд приєдналась до управлінської команди Київської школи економіки

18 січня 2021

З січня українська політикиня Оксана Сироїд обійматиме посаду віцепрезидентки з публічної політики й урядування Київської школи економіки. Пані Оксана долучиться до наявної команди департаменту і продовжить розвиток напряму разом із чинною віцепрезиденткою з публічної політики й урядування Ольгою Фарятьєвою. 

“Призначення Оксани Сироїд віцепрезиденткою – це відчутне посилення управлінської команди Київської школи економіки. Ми надзвичайно раді, що дедалі більше змінотворців, реформаторів, професіоналів з переконливою історією успіху і стійким ціннісним орієнтиром гуртуються навколо Школи і зміцнюють її”, – підкреслив президент KSE Тимофій Милованов.

На цій посаді пані Оксана розвиватиме нові академічні програми, консалтингові та дослідницькі проєкти, зокрема у сфері національної безпеки й оборони. 

Сироїд викладає у KSE з 2018 року і продовжуватиме викладацьку діяльність надалі.

Водночас Ольга Фарятьєва продовжить роботу із забезпечення цілісності та якості навчальних продуктів, які розвиває департамент, а також вдосконалення досвіду, який отримують студенти Школи в процесі навчання.

Біографія Оксани Сироїд

Оксана Сироїд — народна депутатка VIII скликання, ексзаступниця голови Верховної Ради. Співавторка підручників з адміністративної юстиції та написання судових рішень, наукова редакторка перекладів у сфері філософії права. Координує і провадить дослідження у царині глобальної та національної безпеки, критичної інфраструктури.

Здобула ступінь магістра права в Оттавському університеті (2003), має ступінь магістра права Київського національного університету імені Тараса Шевченка (2002) та ступінь бакалавра політології Національного університету «Києво-Могилянська академія» (1997).

Докладніше про Оксану Сироїд