fbpx

KSE Graduate Business School стала членом AACSB

14 Квітня 2022

У березні 2022 року KSE Graduate Business School отримала членство в AACSB (Асоціація розвитку університетських шкіл бізнесу). 

AACSB входить до так званої “Потрійної корони” організацій разом з AMBA та EFMD – глобальні організації, що  об’єднують викладачів, студентів та бізнес.

 

В чому перевага та що це означає для KSE Graduate Business School?

  1. 1. Визнання українських дипломів в Європі та США і міцна репутація на міжнародному ринку вищої освіти. Оскільки таке членство вимагає від школи постійного підвищення власного рівня, це робить її конкурентно спроможною як на українському, так і на глобальному ринку бізнес-освіти. 
  2. 2. Обмін досвідом та можливість долучитися до кращих світових практик, отримання передових знань в різноманітних царинах бізнесу та науки. Для студентів, випускників та викладачів створені окремі платформи, що об’єднують всіх учасників асоціації з  різних шкіл. Це нові кар’єрні можливості, культурний обмін та розбудова партнерських відносин.
  3. 3. Можливість приєднатися до світового руху трансформації освіти і суспільства, нагода гучно заявити про себе та брати активну участь в житті світу.
  4. 4. Це створення нової освітньої еліти в Україні – через заохочення та необмежений доступ до кращих знань в межах своєї країни з подальшими перспективами виведення вищої освіти на якісно новий рівень.

 

“Приєднання KSE Business School до AACSB є ознакою не лише доброї якості KSE. Це також дозволяє здобути новий досвід, залучати нових гостьових спікерів, організувати стажування.
Я вдячний цій чудовій можливості та сподіваюся, що скоро наші студенти стануть потужною частиною світової бізнес-спільноти” – студент програми МВА, Михайло Луцький.

Це велика честь і відповідальність для всієї команди KSE Graduate Business School усвідомлювати, як швидко ми змінилися, і продовжувати підтримувати наші високі стандарти.