fbpx

KSE Graduate Business School отримала членство в EFMD

29 Липня 2022

EFMD є глобальною некомерційною організацією, яка займається розвитком менеджменту. Заснована у 1972 році та зараз налічує 972 організацій-членів у 90 країнах. Основна діяльність EFMD спрямована на акредитацію бізнес-шкіл та їхніх програм задля підтримки високих міжнародних якостей освіти по всьому світу.

EFMD входить в так звану “Потрійну Корону” організацій з акредитації бізнес-освіти (Triple Crown), серед яких AACSB та AMBA, які висловили значну підтримку Україні в час війни. 

Членство та акредитації в “Потрійній Короні” висувають ряд вимог до бізнес-школи та є показником відповідності високим стандартам освіти, бажання змінюватися та розвиватися, і, звісно, відданості цінностям миру, свободи та соціальної відповідальності. 

Цього року KSE Graduate Business School отримала членство в EFMD.

EFMD має мережу з 30 000 професіоналів з менеджменту з академічних кіл, бізнесу, державних служб та консалтингових компаній. Це світовий майданчик для потужної наукової та бізнес-спільноти, місце створення нових ідей та проєктів, впровадження інновацій та передового досвіду, обміну думками, пошуку ділових партнерів та розвитку кар’єри. 

Для учасників спільноти відкриті конференції, PhD Job Fairs, консультації експертів, новітні освітні та бізнес-інструменти. Для українських експертів та науковців це можливість не тільки заявити про себе, як про професіоналів, але й розповісти про події в Україні, підтримуючи глобальний тренд “No decisions about Ukraine without Ukraine”.

Приєднуйтесь до спільноти KSE Graduate Business School та Triple Crown.