fbpx

"Думайте глобальніше. Ризикуйте продумано" - відбувся четвертий модуль програми "Агроледі"

“Думайте глобальніше. Ризикуйте продумано” – відбувся четвертий модуль програми “Агроледі”

21 Січня, 2015

                                                                                                “Думайте глобальніше. Ризикуйте продумано”, 

 Олеся Жулинська, 

PR-директор “Кока-Кола Україна”. 

16-17 січня відбувся четвертий модуль програми “Агроледі” за тематикою “Фінансовий менеджмент. Можливості для зростання.” 

 

Власникам бізнесу та управлінцям важливо розуміти в якому середовищі діє організація. Протягом сесій з Олесею Верченко, академічним директором KSE та провідним економістом України учасниці ознайомились із основами макроекономіки для управлінців.

На сесії “Ефективний networking: пошук клієнтів та партнерів” учасниці дізнались про принципи та процес побудови довгострокових відносин від Юлії Тичківської, Віце-Президента Менеджмент-освіти KSE, практикували власні презентації та дізнавались більше про діяльність колег.

Учасниці також дізнались про сучасні світові тренди та технології, означили можливості для їх застосування у власній діяльності разом із Юлією Шиловою, провідним експертом у сфері маркетингу та IT.

Ірина Конченко та Наталія Астаулова залучили учасниць до знаходження пожирачів часу у власній діяльності, більш ефективного управлінню власним часом та опрацювали реальні кейси під час сесії “Тайм-менеджмент”.

Під час модулю відбувся майстер-клас з ділового етикету від засновниці Школи ввічливих манер Аліни Бугар. 

Програма спрямована на об’єднання жінок з управлінським досвідом в аграрному секторі і створенні для них навчально-розвиваючого середовища, яке сприятиме їх особистому зростанню, професійному розвитку, обміну досвідом та налагодженню мережі ділових контактів.

Також в рамках модулю відбувся надихаючий сніданок із Олесею Жулинською, PR-директором «Кока-Кола Україна», успішною жінкою та професіоналом своєї справи.

Декілька порад від Олесі:

  • Сміливість – це брати на себе відповідальність і не думати, що все погано. Приймати реальність і жити далі.
  • Думайте ширше.
  • Не забувайте, що треба креативити.
  • Ризикуйте продумано.
  • Часто бізнес не досягає успіху по причині того, що реальність змінюється, а бізнеси в свою чергу не встигають змінюватись.

Детальніше про програму «Агроледі»