fbpx

Відкрита бізнес-лекція KSE з Петром Чернишовим, CEO Carlsberg Ukraine

Відкрита бізнес-лекція KSE з Петром Чернишовим

Відкрита бізнес-лекція KSE з Петром Чернишовим, CEO Carlsberg Ukraine

15 Травня, 2012

15 травня 2012 р. о 15:30 у приміщенні KSE пан Петро Чернишов, CEO Carlsberg Ukraine, прочитає лекцію для студентів KSE та інших університетів Києва на тему “Мотивація”.

Будь ласка, зареєструйтеся для участі у події.

Про спікера. Петро Чернишов закінчив механіко-математичний факультет Уральського державного університету в м. Єкатеринбург та магістратуру фінансового менеджменту Академії Народного Господарства у м. Москва. У 2001 році отримав ступінь МБА у Кінгстонському університеті, Велика Британія.

Починаючи з 1999 року, посідав кілька позицій у компаніях групи ВВН. У червні 2006 року Наглядовою Радою компанії Чернишов був призначений на посаду генерального директора ОАО “Пивобезалкогольний комбінат “Славутич” і ВАТ “Львівська пивоварня”.

За версією журналу «Комп&ньон», Петро Чернишов увійшов до ТОП-10 найбільш авторитетних менеджерів 2009 року, а також зайняв 11 місце в рейтингу кращих топ-менеджерів країни завдяки своїм професійним навичкам та ефективному управлінню у складних ринкових умовах. Також Генеральний директор Carlsberg Ukraine визнаний кращим топ-менеджером пивоварної галузі в 2009 році за версією журналу «ГVардія».

З 2009 року Чернишов входить до правління міжнародної благодійної організації Фонд Східна Європа.

У 2010 році Петро Чернишов був втретє обраний до Ради директорів Американської торговельної палати в Україні.