fbpx

Dragon Capital

Стратегічний партнер Київської школи економіки

Dragon Capital – це найбільша інвестиційна компанія України, що надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

 

Dragon Capital здійснює брокерські операції з акціями і борговими інструментами, супровід угод по залученню капіталу, прямі інвестиції і управління активами. Компанія заснована у 2000 році в Києві. У 2007-2017 рр. міноритарним пакетом Dragon Capital володів Goldman Sachs, один з найбільших світових банків.

 

У 2018 році Dragon Capital стала партнером конференції з дизайну аукціонів за участі Пола Мілгрома (Стенфорд), Пола Клемперера (Оксфорд) та Майкла Шварца (Microsoft), які представили сучасне розуміння теорії аукціонів у публічній та приватній сферах.

 

Для нас Dragon Capital не тільки меценат KSE, але й компанія, де випускники Школи знаходять можливості для самореалізації. Олена Білан, KSE`2002, займає посаду Головного економіста, a Володимир Тимочко, KSE`2005, є керуючим директором з прямих інвестицій у Dragon Capital. Щороку студенти Школи розглядають компанію як одне з найкращих місць для стажування та початку кар’єри.

 

Пряма мова: KSE має відмінну репутацію та навчає студентів за найкращими світовими програмами. За якістю освіти цей учбовий заклад може сміливо конкурувати із західними університетами. Випускники Школи працюють у нас в Dragon Capital, а також в інших успішних компаніях, в міністерствах і міжнародних фінансових установах. Нашій країні дуже потрібні професійні економісти, тому ми раді надавати підтримку KSE для її розвитку. © Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital

 

Київська школа економіки вдячна інвестиційній компанії Dragon Capital за інституційну підтримку школи та долучення до знакових наукових подій KSE!

 

Офіційний сайт

 

#ksecircle