fbpx

Почесний професор Київської школи економіки Джейсон Стенлі передав свій гонорар фондам KSE Foundation і «Повернись живим»

22 Липня 2024

Американський філософ, професор Єльського університету Джейсон Стенлі перерахував $30 000 благодійному фонду KSE Foundation і $20 000 Фонду «Повернись живим». Ці кошти, отримані за роботу почесним професором у Київській школі економіки, буде спрямовано на підтримку українських студентів під час війни та на потреби Школи підготовки спеціалістів безпілотних авіаційних комплексів «Ятаган».

«Оскільки я тут не для власного збагачення, а щоб підтримати боротьбу України проти фашизму та імперіалізму, я передаю весь свій гонорар двом організаціям: KSE Foundation, який підтримує студентів під час війни, та фонду «Повернись живим», який наразі створює школу з навчання пілотів БпЛА», — прокоментував свої донації Джейсон Стенлі.

Сертифікати із внесками Джейсон Стенлі передав ректору KSE University Тимофію Бріку та заступнику директора «Повернись живим» Олегу Карпенку під час лекції професора у KSE.

«Кожен внесок для розвитку та збереження людського капіталу в Україні — це внесок у перемогу й зміцнення фундаменту нашої держави. Професор Джейсон Стенлі робить такий надзвичайно цінний внесок щодня, передаючи знання студентам KSE University. А тепер також зробив значну інвестицію, направивши $30 000 у розбудову освіти воєнного часу. Ми пишаємось довірою до команди KSE Foundation і щиро дякуємо за відданість Україні», — зазначила Світлана Денисенко, директорка KSE Foundation.

«Я хочу особисто подякувати вам, Джейсоне, за вашу роботу, і за той вибір, який ви зробили на користь розвитку навчання наших військових. Бо в сьогоднішніх реаліях навчання є чи не найважливішим фактором цієї війни. Дякую, що вибрали “Повернись живим”», — додав Олег Карпенко.

Професор Стенлі також зазначив, що планує передавати на благодійність і майбутні гонорари від Київської школи економіки та докладатиме зусиль для підтримки України й надалі. 

Ви також можете підтримати ініціативу “Donate to Educate” та забезпечити доступ до якісної вищої освіти українській молоді: гранти на навчання у KSE завдяки благодійникам отримують діти Захисників України; вступники, які втратили дім через війну; талановита молодь та інші. Зробити внесок на підтримку освіти у війні, прочитати історії стипендіатів та дізнатись більше про типи грантів можна за посиланням.