fbpx

Вітаємо переможців KSE BrainChamp!

Вітаємо переможців KSE BrainChamp!

April 20, 2015

Вітаємо переможців KSE BrainChamp!

17 квітня в KSE відбувся II раунд KSE BrainChamp2015 – cтудентської олімпіади з економіки, яку щорічно організовує Київська Школа Економіки.

Метою KSE BrainChamp є створення платформи для талановитих студентів та надання їм можливості проявити себе в академічному змаганні.

В першому раунді Олімпіади прийняли участь 200 студентів – представників вищих навчальних закладів з усіх регіонів України, серед яких було відібрано 75 фіналістів.

За результатами тестових завдань та задач II туру KSE BrainChamp 2015 було визначено 3 переможці:

Максим Біличенко (Київський національний університет імені Тараса Шевченка) –  1смісце

Микола Оборкін (Київський національний університет імені Тараса Шевченка) – 2 місце.

Олег Короп (Національний університет «Києво-Могилянська академія») – 2 місце.

Переможці отримали призи від генерального партнера Олімпіади – компанії “Kyivstar”.

Микола Оборкін, студент КНУ ім. Т.Шевченка: «Я вирішив взяти участь у KSE Brain Champ, тому що за фахом я математик, і мені вкрай цікаво дізнаватися нові галузі застосування математики на практиці, зокрема, вирішення економічних завдань математичними методами. До того ж, цього року я планую вступати в KSE і вирішив, що сама олімпіада і підготовка до неї буде хорошим тренуванням перед надходженням, вкаже в яких напрямках потрібно розвиватися і що підучити. Дуже порадувала продумана і душевна організація Олімпіади. Перемога в олімпіаді для мене, відверто кажучи, стала повною несподіванкою, бо зі мною змагалися понад півсотні студентів кращих економічних факультетів країни, але дуже надихнула і ще раз показала, що математика як наука може бути не тільки цікавою, але вкрай корисною і навіть вигідною».

Максим Біличенко, студент КНУ ім. Т.Шевченка: «Я вирішив взяти участь у KSE BrainChamp, бо полюбляю олімпіади, де поєднуються економіка і математика. Я хотів випробувати свої здібності, якщо можна так сказати, у “математичній економіці”. Емоції від участі в цій олімпіаді тільки найкращі! Тут було все: і цікаві завдання, і напружена атмосфера, і привітні організатори, і, звичайно, смачні солодощі). Я дуже радий, що брав участь у цій олімпіаді і залюбки це зроблю і в наступному році!»  

Олег Короп, студент НУ КМА: «Олімпіада Київської Школи Економіки це завжди визначна подія. Вона кожного року з усіх куточків України збирає найкращих студентів, котрі в умовах якісної конкуренції показують клас. Це одна із небагатьох дійсно хороших можливостей для студентів».

Вітаємо фіналістів та переможців KSE BrainChamp!

{thumb obj=”image” objid=”875″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}

{thumb obj=”image” objid=”877″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}

{thumb obj=”image” objid=”878″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}

{thumb obj=”image” objid=”876″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}

{thumb obj=”image” objid=”879″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}