fbpx

Запрошуємо молодь презентувати своє бачення України на відкритті Симпозіуму "Україна: Визволення від Пост-Радянської Спадщини?”

Запрошуємо молодь презентувати своє бачення України на відкритті Симпозіуму “Україна: Визволення від Пост-Радянської Спадщини?”

April 2, 2015

24-26 квітня VoxUkraine, Київська Школа Економіки, Каліфорнійський Університет в Берклі, Піттсбурзький Університет, Стокгольмський Інститут Перехідної Економіки, програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні», Асоціація Порівняльних Економічних Досліджень проведуть симпозіум “Україна: Визволення від Пост-Радянської Спадщини?”, присвячений спеціальному випуску the Journal of Comparative Economics.

Ми хочемо надати українській молоді можливість поділитися своїм баченням майбутнього України! 

Для цього ми запрошуємо молодих українців (18-25 років) викласти свій погляд на майбутнє України у вигляді есе. Відбір конкурсних робіт здійснюватиме редколегія VoxUkraine. Буде відібране одне есе – змістовне, надихаюче, добре продумане.

Автора(ів) найкращого бачення ми запросимо презентувати його на урочистому відкритті симпозіуму 24 квітня за участі Президента та Прем’єр-міністра України. Автори інших неординарних есе будуть запрошені до участі в конференції.

Детальніша інформація про Конкурс есе та вимоги до робіт за посиланням – http://www.kse.org.ua/en/reforms/the-symposium/essay/