fbpx

Відбувся професійний семінар для викладачів ВНЗ України.

Відбувся професійний семінар для викладачів ВНЗ України.

December 9, 2014

5 грудня у Kyiv School of Economics відбувся семінар для викладачів вищих навчальних закладів на тему «Професійний розвиток: відкриті ресурси, цифрова наука та міжнародні публікації»,  спрямований на популяризацію відкритого доступу (Open Access) до наукової літератури та статистичних даних.

У семінарі взяло участь понад 80 викладачів різних ВНЗ України, які оговорили відкриті ресурси, цифрову науку та міжнародні публікації, дізналися про нові можливості для професійного зростання від професійних доповідачів.

Організаторами семінару є Київська Школа Економіки та проект ProstoScience, а сам захід пройшов в рамках міжнародної конференції OpenCon 2014.

 «Щиро дякую за такий актуальний і надзвичайно корисний семінар! Ви відкриваєте нам вікно у “широкий світ”. Прекрасна організація, дійсно цікаві доповіді, нереревешений ведучий. Сподіваюсь на майбутні зустрічі і чекаю на презентації, щоб росказати колегам. Ще раз: дуже-дуже дякую!!!!», – Катерина Багацька

«Захід був дуже цікавий та з чудовою організацією і відкритими до учасників, цікавими лекторами. Відчутно було проведену чудову професійну командну роботу, яка створила такий семінар. Також з нетерпінням чекаю на презентаціїі. Такий захід спонукає нарешті долучитися до світового діалогу і до світової освіти. Надіюсь на нашу подальшу співпрацю між собою і нові зустрічі.», – Вікторія Левчук