До вступу в KSE залишилось

0днів
0годин
0хвилин
0секунд

Як вступити на бакалаврат в KSE

  • icon

    Заповнити форму в KSE

    ЗаразВказати особисті дані та програму, на яку ви плануєте вступати, щоб ми могли вас провести по процесу вступної.

icon

Зареєструватися на НМТ


Реєстрація відкрита з 14 березня по 11 квітня.Під час реєстрації потрібно вказати особисті дані, обрати бажане місто для тестування та третій предмет НМТ, а також завантажити скан-копії документів (паспорт, довідка з місця освіти, ІПН).

icon

Скласти НМТ


● Інформацію про місце і час складання НМТ ви отримаєте за 10 днів до початку сесії. ● Усі 4 предмети складаються в один день, у вас буде по1 годині на кожен предмет. ● Результати тестування будуть відомі одразу після його закінчення, ви зможете самостійно перевести їх за 200-бальною шкалою. ● Остаточний результат у форматі 200 балів з'явиться у вас в електронному кабінеті учасника.

icon

Зареєструвати електронний кабінет


У цьому кабінеті ви подаватимете заяву на вступ до KSE. Туди підтягнуться ваші результати НМТ та особисті дані. Для реєстрації потрібно буде ввести серію та номер документа про раніше здобуту освіту, а також PIN-код та рік отримання сертифіката НМТ/ЗНО (або паспорт, у разі відсутності сертифіката).

icon

Подати заяву на вступ 


З 19 по 31 липня можна подати заяву в електронному кабінеті вступника на вступ до Київської школи економіки (на бюджетну або контрактну форму навчання). Ви можете подати максимум 5 заяв на бюджет та до 15 заяв за всіма формами фінансування. Для вступу на бюджет конкурсний бал має бути не менше ніж 130 балів.

icon

Подати документи до KSE на бюджет


Отримали рекомендацію до зарахування на бюджет? Наступний крок — підтвердження місця навчання у електронному кабінеті та подача документів (паспорт, ІПН, військовий квиток) онлайн. Після цього ми вам запропонуємо підписати договір про навчання (теж електронно).

icon

Подати документи до KSE на контракт


Отримали рекомендацію до зарахування на контракт? Наступний крок — підтвердження місця навчання у електронному кабінеті та подача документів (паспорт, ІПН, військовий квиток) онлайн. Після цього ми вам запропонуємо підписати договір про навчання та договір про надання платної освітньої послуги (теж електронно).

icon

Стати студентом KSE та почати навчання


Вітаємо – тепер ви можете розпочати навчання!

Телеграм-канал про вступ на бакалаврат

Як вступити на магістратуру в KSE

  • icon

    Заповнити форму в KSE

    ЗаразЗаповніть, будь ласка, цю форму, щоб ми могли вас провести по процесу вступної кампанії.

icon

Зареєструватися на ЄВІ та ЄФВВ/фаховий іспит


Ми з радістю зареєструємо вас на ЄВІ та ЄФВВ з 7 по 29 травня. Для цього вам потрібно буде заповнити форму і прикріпити туди скановані копії документів. Ви дізнаєтесь про місце та час складання тестів в кабінеті учасника. Реєстрація на участь у фаховому іспиті (на програму "Дослідження пам'яті та публічна історія") відбудеться з 1 по 27 липня.

icon

Зареєструвати електронний кабінет вступника


Реєстрація відбувається на сайті. Для цього вам потрібно вказати дані документів — екзаменаційного листка для реєстрації на іспити, диплому, документа, що посвідчує особу. У цьому кабінеті ви зможете згодом подати заяву на вступ до KSE. Туди також підтягнуться результати вступних іспитів.

icon

Скласти вступні іспити (ЄВІ та ЄФВВ/фаховий іспит)


Вступні іспити на магістратуру можна буде скласти в спеціальних пунктах тестування. Ви дізнаєтесь результати в кабінеті учасника. Фаховий іспит для вступу на програму "Дослідження пам'яті та публічна історія" ви зможете з 17 по 28 липня (онлайн).

icon

Подати заяву на вступ 


З 1 по 22 серпня подати заяву на вступ до Київської школи економіки у електронному кабінеті вступника на бюджетну або контрактну форму навчання (максимум 5 заяв на бюджет та до 15 заяв за всіма формами фінансування. Для вступу на бюджет конкурсний бал має бути не менше ніж 130 балів.

icon

Подати документи до KSE на бюджет


Отримали рекомендацію до зарахування? Мерщій підтверджуйте місце навчання у електронному кабінету вступника та подавайте документи (паспорт, ІПН, військовий квиток). Після цього ми вам запропонуємо підписати договір про навчання (теж електронно).

icon

Подати документи до KSE на контракт


Отримали рекомендацію до зарахування? Підтверджуйте місце навчання у електронному кабінету вступника та подавайте документи (паспорт, ІПН, військовий квиток). Після цього ми вам запропонуємо підписати договір про навчання та договір про надання платної освітньої послуги (теж електронно).

icon

Стати студентом KSE та почати навчання


Вітаємо – тепер ви можете розпочати навчання!

Телеграм-канал про вступ на магістратуру

Залишились запитання?

Заповніть форму і ми з радістю проконсультуємо вас.