fbpx

Компанія Ampersand надасть стипендії на навчання на магістратурі “Економіка бізнесу та фінансів”

Щоб допомогти реалізувати потенціал найкращих студентів України, благодійний фонд Ampersand надасть три стипендії на навчання студентам магістерської програми "Економіка бізнесу та фінансів" у Київській школі економіки у 2019/2020 навчальному році.

Компанія Ampersand надасть стипендії на навчання на магістратурі “Економіка бізнесу та фінансів”

14 травня, 2019

Хто може отримати стипендію

У 2019/2020 навчальному році абітурієнти, які є громадянами України та будуть рекомендовані до зарахування на Магістерську програму з Економіки бізнесу та фінансів у Київській школі економіки.

 

Як отримати стипендію

Кандидати на отримання стипендій мають пройти два простих етапи відбору.

  • Попередній скрінінг (мотиваційний лист та резюме)
  • Коротка співбесіда з представниками Ampersand

 

За результатами відбору етапів, вступної кампанії KSE та голосування серед донорів буде визначено кандидатів, яким будуть запропоновані стипендії.

Прийом заявок на отримання стипендій почнеться з 1 квітня 2019 року та триватиме до 14 липня 2019 (включно).

Детальна інформація про отримання стипендії

 

Що включає стипендія

  • Повне покриття вартості навчання на магістерській програмі “Економіка бізнесу та фінансів”, проживання у гуртожитку (за необхідності) та невелику щомісячну фінансову підтримку
  • Менторство та знайомство з професіоналами з широкого спектра індустрій

 

Детальна інформація про можливості для стипендіатів

Подати заявку на стипендію

 

Ampersand – це спільнота небайдужих людей, які мають на меті створити можливості для професійної та академічної реалізації найбільш талановитих студентів України. Станом на 2019 рік, свою участь у проекті підтвердили понад 50 донорів, серед яких є представники Goldman Sachs, City, Google, Microsoft, Uber, McKinsey, Facebook та інших провідних компаній у своїх індустріях; випускники Harvard, MIT, LBS, Wharton; академіки та бізнесмени з-понад 10 країн.