fbpx

Почесний президент KSE Тимофій Милованов зустрівся з підтримуваним студентом Валентином Літвіновим

Тимофій Милованов та студент першого курсу магістратури з економічного аналізу Валентин Літвінов провели традиційну зустріч ментора та студента в рамках програми іменних стипендій KSE.

Хочеться змінювати світ, але розумієш, що тобі для цього не вистачає «інструменту для змін»? Вивчай економіку! Так звучить короткий висновок зустрічі мецената та студента, що відбулася 25 лютого у KSE.

Тимофій Милованов поцікавився у нагородженого стипендією студента про те, як йому навчається в KSE, на що Валентин відповів: «Важко. Але відчуваю себе щасливим, тому що розумію, що з кожним днем стаю кращою версією самого себе».

Серед менторських порад пана Тимофія варто виділити такі: треба навчитись не реагувати на негатив та розуміти, що помилки будуть завжди, важливо визначити свої сильні сторони та розвивати їх, уміти ставити чіткі економічні запитання. Також він підкреслив важливість присутності у житті ментора, і сказав, що всі інші знання прийдуть з часом та досвідом.

Сам Валентин ділиться враженнями від зустрічі:


«Тимофій – мудра та щира людина, його порада для мене входить до обов‘язкової agenda. Я знаю про Тимофія вже давно, роки так три, та найбільш захоплює насправді його життєва сила та те, як він думає. Мені здається, що в нього дуже концептуальне мислення та спосіб висловлення думок. Я надзвичайно радий, що матиму ще один канал комунікації з Тимофієм!»

 

#ksecircle #ksescholarship